Камера на Живо от Центъра на Разлог

Жена, от Разлог, намери дървени стърготини в хляба си! Производителят отрича това да е вярно

Майка, тръгнала да маже филии на децата си, намери дървени стърготини в хляба. Затова съобщи самата тя, в най-разложката група във фейсбук пространството Да думаме на разложчи, фногооооо!, и добави снимки, за да илюстрира находката.

Производителят на злополучния хляб се включи в дискусията и обясни, че това е абсолютно невъзможно, защото „заводът е чисто нов, направен по европейски стандарти, а и брашното се пресява по три пъти. Освен това от 20 години са на пазара и никога не е имало проблеми с този хляб“

Цялата дискусия проследете тук

А ето и няколко извадки от нея без редакторска намеса:

Maria Petrova Kostova  Днеска бех тръгнала да мажа филии на децата и попаднах на това чудо. Добре, че гледам преди да им дам. Това са дървени стърготини или трески (не знам точно кее се вика) големи колкото 20 ст. Целия хлеб е таков. Само да кажа, че едното ми дете е на 1 година и не може да дъвче убо. Не знам ще чеше да стане, ако не го бех видела. Отваряйте си очите преди да дадете нещо на децата си! Бял хляб „Мехомия“.

Слави Елчинов Госпожо много се извинявам, но това няма как да се узове в наш хляб. Завода е чисто нов и е направен по Европейски изисквания. Вътре всичко е от неръждаема стомана. Брашното се пресява по 3 пъти. Заповядайте да видите как става производството. Това е единствения хляб който не трови хората и няма нито Е в него. А й струшките са боядисани със лак. В завода няма нищо дървено от което може да изпадне това. Това е чист съботаж от ваша страна.

Слави Елчинов Без съботаж и злоба.

Maria Petrova Kostova Каква злоба? Към кой? С най-добри чувства съм го написала, за да предпазя други хора.

Ани Кюркчиева Късмета и е такъв! Аз лично съм била свидетел как вади косми от бебешко пюре. Или от некоя манджа в заведение! А нападките на производителя са нагли. Вместо да се извини за грешката се опитва да я изкара виновна! А трябва да поеме отговорност за инцидента и да се извини! Срамота!

Цветелина Тумбева Ета и вие може да турите сичко в лебо ама не и качествено брашно.Тава не е сАботаж и вместо да филосовстваш Слави Елчинов земи си провери цехо по европейски стандарт от дека се е Озавало тава нещо там.Можете да кажете,че случая че се провери и да приключите разговора кат хората.