Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Забавно лято в библиотеката” в Белица стартира на 3 юли

Млади приятели, библиотеката при НЧ ”Георги Тодоров-1885” гр. Белица ще ви помогне да разнообразите дългите горещи летни дни, като ви предлага разнообразни занимания във всеки ден от седмицата, включени в програмата „Забавно лято в библиотеката”, която стартира на 03.07.2017 г., казват от читалището.

По ваше желание сме готови да приемем и нови идеи за летни занимания. Ние ще ви предложим различни тематични занимания, като четенето-лесно и забавно лято в откритата лятна читалня, разположена в един от парковете на града. Благодарение на компютрите с които разполагаме, вие ще можете да разигравате образователни и развлекателни игри.

На екскурзия / с четене и презентации/ ще се запознаете с нашата прекрасна Родина, ще научите всичко за пустините, за растителният и животински свят и тяхното опазване. Ще събираме и изработваме хербарии.
В сградата на историческия музей с туристически информационен център към Читалището ще имате възможност да гледате любими филми, да творите и да изучавате историята на родния край, съобщават още от читалищното ръководство.

Сигурни сме, че всеки един от вас ще запази в сърцето си незабравим спомен от Лято 2017 в сърцето си . Това зависи от всички нас.