Камера на Живо от Центъра на Разлог

Завършва „Детско лято 2016” в Банско

banskochitСлед успешното завършване на „Плувно лято 2016” по Програмата на Община Банско за летни детски активности „Детско лято 2016”, продължиха заниманията си Детските летни школи по изобразително и приложно изкуство и Школата по музика – фолклорно пеене и народни инструменти.

Всеки ден в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” се провеждаха занятия по музика – фолклорно пеене и народни инструменти под ръководството на Марин Бърдарев. Децата се включиха в заниманията с голяма любознателност и желание, проявиха голям интерес към музикалните инструменти и така обогатиха своите знания и музикална култура.

Ръководителите на Школата по изобразително и приложно изкуство Елена Райкова и Благомир Козарев успяха да развият творческото въображение и изобретателност на бъдещите художници.

Участниците в школите старателно се подготвиха за успешния финал, когато ще се представят с изложба, а за почитателите на музиката ще се проведе концерт от 18.30 часа днес в Големия салон на Читалище „Н. Вапцаров”.