Камера на Живо от Центъра на Разлог

Започва мото-рок фест „Предел 2018“

От 20 до 22 юли в местността „Предел“, между Рила и Пирин, ще се проведе традиционният мото – рок събор. Тридневният събор се организира от МК „Пирински вълци“ със любезното съдействие на община Разлог. За 12-та поредна година „Предел“  ще събере хиляди любители на моторите.

Още тази вечер на сцената ще забиват „Black Rose“ от Благоевград. Рев на мощни мотори ще огласи Разлог в съботния ден, когато по традиция ще се проведе почетна обиколка на града. Събитието ще продължи с атрактивно каране, драг гонки и Стънд шоу. Предвиден е и курбан за здраве, както и водосвет. В събота вечерта на сцената ще се качат групите „Blues Traffic“ и „Motor Ace“, които ще повишат адреналина.

Двата дни на феста ще бъдат изпълнени с много мото игри и изненади. Най-интересните, от които са дартс от мотор, най-красив и най-шумен мотор. Очаква се събитието да бъде посетено от стотици рокери от страната и чужбина.

ПРОГРАМА МОТОСЪБОР ПРЕДЕЛ 2018
null
Петък 20 ЮЛИ

18:30 ч. –Официално откриване.

19:00 ч.- Игри и забавления

21:00 ч.- Концерти на група „Black Rose“ и парти караоке с DJ PaCo

Събота 21 ЮЛИ

11:30 ч. – Освещаване на курбана за здраве и водосвет.

12:30 ч-15:00 ч.- Почетна обиколка на гр. Разлог. Състезания за атрактивно каране и Драг гонки.

17:00ч.- Игри и забавления

21:00ч. Концерти на групите „Blues Traffic“ и „ЕЛИНОР“ – RAMMSTEIN Tribute Band

По време на събора НЯМА да се допуска форсиране (прекъсвачи) на мотори без нужда! При подобни ситуации ще бъдат взимани незабавни мерки, за да бъдат прекратени. На тези, които толкова много мразят моторите си, ще бъде дадена възможност да покажат какво могат, като за това, най-мразещият дори ще получи награда. Извън това- БЕЗ ПРЕКЪСВАЧИ! Ако има такива хора, които мислят да не се съобразят с това условие, то нека си останат по домовете, или където другаде пожелаят. Благодарим предварително!

Източник Blagoevgrad.eu