Камера на Живо от Центъра на Разлог

Започна битката за волейболната титла при 12-годишните момчета

Битката за титлата във волейбола при момчетата до 12 години започна вчера, 30 юни, като ще се проведе в три различни града на България. По решение на БФВ в държавните финали за тази възраст участват 18 отбора, като така се дава възможност на повече клубове да имат шанс в борбата за медалите. От всеки от шестте региона на България се касираха по три тима. 18-те участници са разделени в три групи по шест отбора.

Група А ще се проведе в зала „Христо Ботев“ в Луковит. В нея са отборите на  Люлин (София), Берое 2016 (Стара Загора), Пирин (Разлог), Ботев (Луковит) Виктория волей (Пловдив)  и Омуртаг.

Група Б ще се играе в зала „Борис Гюдеров“ в Перник.  В нея са тимовете на домакините от Миньор (Перник), Тони спорт (Берковица), Строител (Пловдив) , Хан Аспарух (Исперих), Славия (София) и Царево.
Група В ще бъде в зала „Чавдар“ в Етрополе. В нея са тимовете на домакините от Етрополе, Хебър (Пазарджик) , Черно море  (Варна) ВА Стойчев-Казийски (София) , Сливен и Изгрев (Ябланица)

В групите се играе всеки срещу всеки. Първите два от всяка група продължават борбата за титлата на Суперфинал. В него участниците също играят всеки срещу всеки, като на базата на резултатите се излъчва и шампиона.

Източник BGvolleyball.com