Камера на Живо от Центъра на Разлог

Започна продажбата на билети за „Звездите на театъра“ в Разлог, Вергов, Бахаров и Карамазов идват, на 29 юни, с „Дакота“

На 24 юни стартират Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра“. „Възгледите на един учител за народното творчество“ по Камен Донев ще открие тазгодишното мероприятие. Темата е преоткриването на народното творчество-песните и танците като средство за преодоляване на житейските несгоди, а в постановката са включени любими народни песни.

zvezditenateatara3

За ценителите на театралното изкуство в програмата са заложени още редица прекрасни постановки, като заключителната е на 30 юни и ще се играе от актьорите на Театър „Българска армия. Постановката е по Стефан Цанев-„Тайната вечеря на дякона Левски“.
Продажбата на билетите вече стартира, като желаещите могат да си ги закупят пред входа на НЧ „15.09.1903-1909“ в Разлог. В делничните дни билети ще се продават от 09.00 ч. до 19.00 ч., в събота от 10.00 ч. до 16.00 ч., а в неделя от 10.00 ч. до 14.00 ч.

Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров идват на 29 юни с постановката „Дакота“

Пиесата на топ драматурга Жорди Галсеран разказва за неочаквания обрат в подредения и перфектен живот на главния герой Иполит Харама. След две седмици в кома, той започва да сънува кошмари, а те, един по един, за­по­ч­ват да се случват. Светът му постепенно започва да гу­би своите очертания и никой не може да разбере къде свър­шват сънищата и откъде за­­почва реалността.