Камера на Живо от Центъра на Разлог

Иван Дурев: Тайбрекът беше шоу на Георги Елчинов

pirinvolleyzs9Треньорът на Пирин (Разлог) – Иван Дурев, заяви, че неговият отбор в показал характер срещу Левски при победата с 3:2. Наставникът разкри кои са елементите, които са оказали най-голямо влияние върху крайния резултат на срещата със „сините“.

„Началният удар и блокадата много ни помогнаха в този мач. Тайбрекът беше шоу на Георги Елчинов от начален удар“, заяви Дурев.

„Все още не може да намерим облика на нашия отбор. Анализираме, говорим. Но днес видях характер типичен за нашия тим, което много ме радва“, добави треньорът на Пирин пред Диема спорт.

„Мястото на Пирин е в първата шестица на България“, категоричен бе Иван Дурев.

„Има закачка в мача с Марек, но искам да накарам нашите състезатели да приемат, че това е мач от първенство, да не се търси нещо по-специално“, каза Дурев относно предстоящия двубой с Марек Юнион-Ивкони.

Петър Шопов: Пирин ни разколеба с хубавия си сервис

„Те поеха риск да бият много хубав сервис в петия гейм и ни разколебаха. Имаше и известна доза шанс, защото няколко от сервисите минаха много близо и закачиха мрежата. Но това е волейболът“, каза треньорът на Левски Петър Шопов след загубата с 2:3 от Пирин (Разлог).

Източник BGvolleyball.com