Камера на Живо от Центъра на Разлог

Игрите на „Фермата“ гостуват в Банско тази събота

На 21 юли в Банско гостува второто издание на българо – македонското турне „One Love Tour 2018”. Стартирало точно от града под Тодорка миналата година музикално събитие набра скорост и дори бе културен акцент в контекста на подписването на българо-македонското споразумение за добросъседство, както и споразумението между Гърция и Македония, касаещо името на югозападната ни съседка.

Тази година фестивалният формат залага на игри на „Фермата”, улица на занаятите, и, разбира се, на едни от най-добрите имена  от българската и македонската поп сцена.

В събота от 10:00 часа всички жители и гости на планинския град ще имат възможността абсолютно безплатно да изпробват уменията си в автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра, чиито нов сезон предстои да видим тази есен по bTV.

От обявите:Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353 Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+
Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

Те демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност и да оспорят уменията на едни от най-емблематичните участници от трите сезона на шоуто в игри като стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна, „познай мерките” и др.

Специални гости на арената ще бъде горският от Самоков – Станислав Ласкин, Симеон Найденов, полицаят Димитър Господинов и стопанинът бай Георги от първи сезон на „Фермата“.
Централният площад в планинския курорт ще избухне на 21 юли с ритъма на песните на Криско, Слаткаристика; Next Time; Графа и много други. Водещ на събитието ще бъде Ники Станоев, който притежава уникалния талант „да ни счупва от смях”. Още от сутринта феновете, гостите и жителите на Банско ще имат възможност да се забавляват, а най-малката публика също няма да бъде забравена – за нея Сливенски градски театър е подготвил любопитна театрална постановка. Всички събития в програмата са безплатни.

Източник kmeta.bg