Камера на Живо от Центъра на Разлог

Изненада! Без куверти в Банско за 8 декември

8decemberСобствениците на заведения в Банско масово се отказват от практиката да искат куверти на студентите, които ще празнуват 8 декември в курорта.“Нека всеки хапне и пийне колкото иска и според джоба си. Не бива да изнудваме студентите с куверти по 30-40 лева“, твърдят собственици на механи в града под Тодорка. Те обещават в механите им да има „свободно движение на млади и красиви хора“. И няма да ги задължават с куверти какво и колко да консумират. Ще има изненади за студентите, за които веселбата е гарантирана, пише standartnews.com.

Сигурно е, че в повечето заведения ще има или жива музика, или диджеи. Развлекателната програма на кръчмите включва и празнични томболи. „Наградите за гостите ни ще са скромни, но пък от сърце. Някои колеги ще проведат и викторини, за да проверят знанията на младежите. Разбира се, всичко това ще правим с огромна усмивка. Покрай студентите и ние да се повеселим“, каза механджията Любен Пумпалов.

Курортът Банско очаква поне 10 000 студенти от цялата страна да дойдат на купон под връх Тодорка за празника си на 8 декември. Някои резервации са направени още преди 1-2 месеца, но много от младежите ще дойдат без предварително договаряне.

Източник standartnews.com