Камера на Живо от Центъра на Разлог

Изправят пред съда криминално проявен мъж от Банско

Изправят пред съда криминално проявения Лъчезар Загорчин от Банско. Срещу мъжа Районна прокуратура – Разлог е повдигнала обвинения за извършени при условията на съвкупност престъпления. Обвинителният акт срещу Загорчин е внесен вчера в Районен съд- Разлог.

Едното обвинение е за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди на няколко непълнолетни лица. Деянието е извършено през месец май миналата година в близост до училище в курортния град. Загорчин е удрял шамари на учениците и им е отправял заплахи, като агресията му по никакъв начин не е била провокирана от потърпевшите лица. Освен това той ги карал взаимно да се удрят.

Другото обвинение срещу банскалията е за закана за убийство и противозаконно лишаване от свобода на непълнолетно лице. Това деяние е извършено също през месец май миналата година. Загорчин е завлякал и затворил в таванско помещение в собственото си жилище непълнолетната си тогава приятелка против волята ѝ. Там той подлагал момичето на жестоки мъчения. Удрял я по цялото тяло, гасил запалени цигари на един от пръстите на ръката ѝ, влачил я за косата и краката и ѝ отправял закани за убийство.
Срещу Загорчин е повдигнато и обвинение за нанасяне на побой на негов съгражданин. През месец октомври миналата година криминално проявеният мъж преби 70- годишния Тодор Чолев. Вследствие от побоя възрастният мъж бе приет за лечение в МБАЛ- Разлог с тежка контузия на главата и наранявания по тялото.

Всичките деяния банскалията е извършил по време на изпитателния срок на влязла в сила условна присъда през 2015 година за незаконно притежание на пушка и боеприпаси.

Източник DarikNews.bg