Камера на Живо от Центъра на Разлог

Искате ли вашите деца да направят първи стъпки в балета? Елате в НЧ „15.IX.1903-1909 г.“-Разлог!

На 15.02.2019. петък от 16:30 до 17:30 часа балетна школа „ANGELS“ към НЧ „15.IX.1903-1909 г.“ Разлог с ръководител Гергана Лазарова предлага на Вашите деца да направят първи стъпки в света на балетното изкуство, подходящо за деца от 3 до 15 годишна възраст. Основна цел е да се развият музикалността и координацията, както и любов към изкуството.

Днес е особено популярно както деца, така и хора в по-зряла възраст да посещават уроци по класически балет, за да усвоят основните техники на танца, да придобият грациозност и прецизност на движенията, както и да обогатят своята двигателна култура.

Всички можете да изпитате радостта от танца и ползите от дисциплинирането на ума и тялото, които това изкуство изисква и предлага. Положителната атмосфера гради самочувствие, уважение и любов към изкуството. Балетната техника е от изключително значение и се изучава в градивна форма от леки движения към по-сложни.

Часовете по класически балет са внимателно проектирани за увеличаване на техническите умения, физическо и умствено развитие, съобразени с възрастовите особености.Нашият стремеж е всички посетили часовете по балет в Школата по танци да намерят сами за себе си насладата от танцовата подготовка, да обичат танците за чисто удоволствие и да имат чувство за художествено изпълнение.

За контакти: Гергана Лазарова – хореограф –
тел. 0888542858