Камера на Живо от Центъра на Разлог

Какво е причинило трагедията със сина на Московски?

Веселин Георгиев – зам.-директор на ОД МВР-София потвърди за инцидента с малкия син на министъра на транспорта Ивайло Московски. По думите му това се е случило между 14:30 и 15 ч. на урегулирано трасе за моторни шейни.

В тази връзка уточняваме, че първоначалната информация, че инцидентът се е случил на писта за скирои, не се потвърждава. Случил се е на трасе за моторни шейни, каза той пред журналисти. Той допълни, че в момента се провеждат процесуално-оперативни действия, заради което не може да каже повече подробности.

Това ще отнеме време, защото трасетата са сложни за оглед. Самото трасе не е скоростно, най-вероятната причина е неравност, но това следва да бъде фиксирано при провеждащите се в момента огледи. На въпрос дали транспортният министър е бил с компания, или сам с шейната и със сина си, Георгиев отговори, че има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия.
Припомняме, неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво. „В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение“, се казва в съобщението транспортното министерство.

Източник fakti.bg