Камера на Живо от Центъра на Разлог

Кирил Николов-Дизела ще участва на планинското бягане „Терра Рън” край Разлог

Европейският вицешампион в ориентирането Кирил Николов-Дизела ще участва на планинското бягане „Терра Рън” 2016 край Разлог.

kirildizela

На 25 юни, само седмица след участието си на Световното първенство по планинско бягане на дълга дистанция в Словения, популярният спортист, който успешно се изявява и в бегови състезания в естествена среда, ще застане отново на старта в местността Бетоловото в Пирин. Дизела ще защитава титлата си от „Терра Рън” от миналата година, когато сподели, че е участвал в едно от най-предизвикателните си състезания.
За второто издание на ”Терра Рън” трасето е изменено, но отново е с дължина 10 км, като стартът е от ”Терра Комплекс”, а финалът е на хижа Яворов. Надпреварата е насочена към всички любители на спорта, бягането, към хората, които обичат планината, както и към професионалните атлети.

terraruntrase

На старта могат да застанат физически и психически здрави хора от 15 до 75 годишна възраст. Таксата за участие е 10 лв. при регистрация на сайта www.marathon.bg до 23.6.2016 г. (заплаща се при регистрацията преди старта). Без предварителна заявка таксата е 15 лв.

Източник 24chasa.bg