Камера на Живо от Центъра на Разлог

Кметът на Симитли пребил шеф в Пирин (Благоевград)!?

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на пресаташето и административен директор на ОФК Пирин (Благоевград) – Велислав Елезов. Това твърди самият Елезов в интернет. Според него скандалът се е разиграл вчера на мачa Септември (Симитли) – Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Пострадалият съобщи, че вече е входирал жалба в полицията.

Ето и изявлението му, публикувано без редакторска намеса:

„Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо. То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности. То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му. За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост.“


Пред сайта simitli.info Апостолов отрича да е бил в село Крупник в сряда:

„Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете.

Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник.

Не ме питайте „Какво ще кажете за написаното във Фейсбук..?“. Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във „Фейсбук“ има достатъчно недействителни профили, които могат да се ползват за набедявате и оклеветяване на всеки.

Апостол Апостолов,

Кмет на община Симитли“.

Източник fakti.bg