Камера на Живо от Центъра на Разлог

Коледният базар, на ОУ „Н. Парапунов”, показа на всички какво е да дариш добро

Наближава Коледа – време, в което всеки трябва да потърси в себе си искрата и да си спомни, че доброто съществува. На 14 и 15.12.2017 г. за тринадесета поредна година ОУ „Н. Парапунов” – гр. Разлог организира коледен благотворителен базар.

„Дар от сърце”. Децата с помощта  на своите родители, баби и дядовци изработиха красиви коледни сувенири, картички, сурвачки, вкусни сладкиши и питки.

С много усмивки  и надежда учениците от IVа, VIа,VIб и VIв клас заедно с техните класни ръководители г-жа Гюрова, г-жа Парева и г-жа Панкова предлагаха ръчно изработени празнични предмети. Базарът беше посетен от г-н Герчев, кмет на Община Разлог, членове на Обществения съвет на училището , много граждани и гости на града.
Събраните средства от базара ще бъдат дарени за лечение на малката Мартина от град Банско, на прекрасните Нези, Благовест и Йордан от нашето училище.

Нека повярваме в магията на Коледа и тя ще направи чудо. Нека има много топлина и обич в сърцата ни- това пожела на всички, които се включиха в благородната инициатива,  директорът на училището г- жа Пелтегова.