Камера на Живо от Центъра на Разлог

Колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган

Едва ли има жена, която да не знае коя бе принцеса Даяна. Сигурни сме, че почти няма човек на света, който да не се разстрои, когато преди почти 21 години тя загина трагично. Искрица щастие се появи преди около десетилетие, когато се появи прелестната булка на принц Уилям — Кейт Мидълтън. А щастието се утрои преди няколко месеца, когато на кралската сцена се появи и булката на принц Хари — Меган Маркъл.

Светът първоначално се влюби в Кейт Мидълтън. Тя беше следващата принцеса Даяна. Тя също се сближи с хората, както нейната свекърва преди много години и стана любимката на нацията. Но това продължи седем години, когато се появи най-новото бижу в кралската корона — Меган Маркъл.

Ако досега мислеха, че Кейт е новата Даяна, то с появата на херцогинята на Съсекс, всички тези твърдения станаха на пух и прах и се разпиляха безметежно във въздуха. Защото Меган не просто се превърна в принцесата на народа. Тя дойде от народа! А това е титла, която не може да й бъде дадена или отнета.

 

И сега няма как да не започнат тройните сравнения — в стила, в маниерите, в прическите, в усмихването, в това как докосват привържениците си, протокол в облеклото и всичко останало.

Но трябва да отбележим, че индивидуалният стил на всяка прави тоалета изцяло неин. Как всяка има своето излъчване, своя маниер, свое собствено изложение, които я открояват от другите две, въпреки еднаквостта с цвета и койката на дрехата, може да видите в следващите снимки. Със сигурност си заслужава и е интересно.Източник fakti.bg