Камера на Живо от Центъра на Разлог

Коя фирма разполага с достатъчно опит и гъвкавост за успешни групажни пратки?

Организирането на групажни пратки несъмнено е дейност, за която много фирми се обръщат към партньор и не разчитат на собствени, вътрешни усилия особено когато тяхната основна дейност е от съвсем друго естество. В същото време малко компании на пазара са като Фламинго Груп и могат да предложат комплексно обслужване, цялостни и в същото време бюджетни решения.
Защото случаят на всяка една от хилядите групажни пратки всеки ден е специфичен, уникален.
Трябва да се приложат познания от различни области, да се направи преценка на ситуацията и чак след това да се включват класическите инструменти на логистиката.

Фламинго Груп организира поверените ѝ групажни пратки благодарение на над 20 години опит и компетенции, които излизат далеч отвъд логистиката и спедицията. Фирмата се е доказала на пазара и е установила перфектни взаимоотношения с всички български пристанища. Активната ѝ дейност през годините не само е развила собствено ноу-хау за групажни пратки, но и стабилни взаимоотношения с местната администрация. Това е от изключително значение, когато става въпрос за превози на извънгабаритни товари или такива със специален режим.

Освен за перфектно организирани и транспортнирани групажни пратки вие можете да разчитате на Фламинго Груп и за корабно агентиране, карго застраховки, брокераж, ескорт при транспортиране, както и правни консултации, свързани с митническа дейност и всякакви други казуси, които могат да възникнат при транспортирането на вашата стока до желаната от вас дестинация.

Фирмата поддържа редовни линии за групажни пратки в Европа, Русия и Близкия Изток. Клиентите ѝ са от най-различен калибър и именно мотивираният и квалифициран персонал е в основата на гъвкавостта, която позволява взимането на интелигентни логистични решения, които в същото време оптимизират бюджета на клиентите. Фламинго Груп може да се похвали с постоянна инвестиция в своите кадри, които са на ваше разположение по всяко време.

Можете спокойно да се доверите на коректен партньор като Фламинго Груп за групажни пратки и защото фирмата доказва високото качество на услугите си със международен стандарт ISO 9001:2015 от Веритас България.

Разчитайте за доставяне на групажни пратки до всяка точка на света. Фламинго Груп работи с всички видове транспорт и може да транспортира исканата от вас стока от врата до врата. Товарите, за които можете да се възползвате от услугите ѝ, са най-разнообразни и включват такива, за които се изискват специални разрешителни. Опасни товари, леки автомобили, стоки, които изискват специален температурен режим, и много други.

Фламинго Груп предлага не само групажни пратки, но и висшия пилотаж в транспорта по суша, а именно – превози на извънгабаритни и свръхтежки товари със специализирани автомобили. Компанията има развити протоколи на действие, установени връзки с местна администрация, и може да проучва маршрути, както и да провежда проектна логистика.