Камера на Живо от Центъра на Разлог

Кучета нахапаха дете в Разлог, собственикът казва, че са убити от полицията

Кучета нахапаха дете в Разлог. Сигнал за инцидента е постъпил тази сутрин в общината. Веднага служители на отдел „Екология, чистота и земеделие“ към общинската администрация потърсили съдействие от полицията.

Създадена е организация и в присъствието на полицейски служители, ветеринарен лекар и представители от общината са упоени временно две кучета, за да бъдат транспортирани и настанени в приют за бездомни кучета.

Огнян Хаджиев, който е собственик на кучетата , е вдигнал институциите на крак със сигнал, че кучетата му са били убити от полицията , той твърди, че брутално с тръба две от кучетата му са убити, а третото вързано на синджир е било удушено, съобщи подробности по случая „Струма”.

Братът на Огнян се разплакал, когато видял кучетата, които безжизнени били изнесени от полицията, който според него изпаднал в шок. От полицията твърдят, че никакви тръби не са използвани, и кучетата не са бити. Отново се свързахме с Огнян, който заяви: Брат ми ги е видял, как бият кучетата и двете малките са ги изнесли, другото изведнъж е клюмнало глава, той се уплашил много и сега е много зле, не е вярно, че кучето ми е ухапало някой, аз си пускам жалба утре в прокуратурата, каза собственикът Хаджиев пред „Струма”.

Източник E79 News