Камера на Живо от Центъра на Разлог

Лавина от негативни коментари след избора на Мис България 2017!

Скандалът с новоизбраната Мис България Тамара Георгиева се разяри мълниеносно. Лавина от негативно, дори агресивни, коментари заля социалните мрежи. Потребители далеч не са съгласни с избора на журито, според тях е имало далеч по-достойни претендентки за титлата. Георгиева не заслужава този приз, категорично е мнозинството в интернет.

В социалните мрежи бяха изтъкнати и съмнения, че победителката е излъгала за възрастта си.

На разпространените в мрежата снимки от церемонията по награждаването пък ясно се вижда, че новата Мис има бръчки по врата си, които не отговарят на жена на 24 години. Припомняме, че според регламента в конкурса могат да участват момичета и жени на възраст от 17 до 25 години.  Подозренията на коментиращите в интернет са, че Тамара Георгиева е скрила годините си, за да може да се впише в изискванията.
Ето и част от реакциите на хората:

Zorka Mileva Бабооо, защо ти е толкова дълъг носа?..

Anton Ivanov Като орлица…  😉

Dani Zlatancheva След Анита Мейзер?!!! Кой каза, че българките са красиви?!

Daniela Hristova Нещо се е случило с българката или с оценителите на красотата й… Сигурно е от грима :))

Ceno Vutov Felix Явно е , че критериите за красота са с много изкривен фокус ! Или хората са изтрещели, или наистина европейските „ценности“ тотално са промили мозъците ! За аква красота изобщо става дума????

Anastasia Manliher ама, тя е с нос като клюн… и е толкова наплескана, че лицето й реално не се вижда, да не говорим, че не изглежда като мис, а като мисис…

Karina Zaharieva Lamar Ох тази поредна мис пак разбуни духовете! От толкова красиви български момичета как можаха да изберат точно това ? На всички е ясно как се става мис в България . Много жалко наистина отново ще ни представя не когото трябва

Yordan Terziev Да бе 24,да не сте разменили цифри

Източник bnews.bg