Камера на Живо от Центъра на Разлог

Ловецът на бежанци Динко: Политиката не е моят спорт, ако лежа в затвора ще е заради България

dinkoyiambolСигналът е подаден от Българския хелзинкски комитет и е заради незаконното задържане на мигранти. Ако бъде признат за виновен, Динко от Ямбол, чието истинско име е Господин Вълев, може да получи от 1 до 4 години затвор.

„На никой не се сърдя, прокуратурата трябва да отчита дейност. Ако тези бежанци бяха минали по легален път, а не да режат мрежите, те нямаше да се срещнат с мен”, каза в „Здравей, България” Динко.

„Защо никой от Българския хелизнски комитет не ме защити, когато от Ислямска държава обявиха награда за главата ми?”, попита ловецът на бежанци.

„Ако днес отново ми се случи това нещо, пак ще го направя. Даже и да ме осъдят, аз съм с високо вдигната глава и ще знам за какво лежа – за България” заяви той.

„Даже и да ме осъдят, аз съм с високо вдигната глава и ще знам за какво лежа – за България“, заяви той

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол става клиент на прокуратурата. Срещу него е започнало разследване за подбуждане към етническа дискриминация, насилие и омраза
Той заяви, че и генерал Радев и Бойко Борисов са достойни мъже. Динко обаче допълни, че политиката не е неговият спорт и няма да се пробва в това амплоа.

Източник TrafficNews.bg