Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Ловци на съкровища“ отново при откриването на сезона в Банско, заедно с Криско, Део и Дичо

Невероятен купон се заформя в Банско тази събота, 17-и декември, по случай откриването на новия зимен сезон. Криско, Део, Дичо, DJ Rud Fellah, DJ Sprite и красивите момичета от балет „Нова“ ще се грижат за доброто настроение на всички фенове на зимните спортове, които ще празнуват старта на сезон 2016/2017.

Снежното парти започва в 9:30 часа с регистрация на всички желаещи за участието в емблематичните игри „Влез в отбора на шампиона“ и „Ловци на съкровища“. Специалните звезди, които тази година ще се състезават в първата игра, са Фриц Щробл и Марк Жирардери. Те ще предвождат два отбора от по 20 ентусиасти, записали се за играта. Скиорите от по-бързия отбор ще спечелят свежи зимни награди, а най-бързият състезател ще се радва на сезонна карта за всички съоръжения в Банско.

Чисто ново „Ауди“ е най-голямата награда, която ще сбъдне мечтите на един от гостите по време на официалното откриване на сезона в Банско. Луксозният автомобил може да бъде спечелен от всеки, който се включи в играта „Ловци на съкровища“. По правилник в тази надпревара пада голямо търсене под снега, където са заровени 24 сандъка с уникални подаръци. Освен „Ауди“ ловците ще могат да се сдобият с дрон, мобилни устройства, осигурени от „М-тел“. Всички състезатели обаче ще имат право да търсят съкровища в снега без да използват помощни средства като лопати, щеки и т.н.

Шестима късметлии ще намерят в своите сандъци сребърни и златни монети и медальони, осигурени от Fibank. Oт „Кемпински Банско“ ще подарят 2 ваучера за уикенд при тях, както и още 2 ваучера – за СПА центъра и за вечеря в хотелското бижу на Пирин. Почивките няма да свършат с това, тъй като организаторите са подготвили и два сандъка с ваучери за уикенди в х-л „Стражите“ и х-л „Мура“ в Банско.

Двама късметлии ще си тръгнат от топ курорта ни с чисто нова кафе машина от „Нестле“, а други двама ще се радват на бира, която ще пийват в продължение на цяла година, благодарение на „Карлсберг“.

Феновете на зимните спортове ще се състезават също и за ваучери за покупки в магазините MAXSPORT, както и за Bansko Premium Card, осигурена от „Юлен“.

Много награди, музика, танци и зрелищна заря ще бъдат само част от изненадите тази събота в Банско. Всички гости на курорта са добре дошли в компанията на доброто си настроение, заявиха организаторите.