Камера на Живо от Центъра на Разлог

Лудогорец изтегли най-тежкия възможен съперник в ШЛ

shampionskaligaЯсен е съперникът на Лудогорец в плейофа за място в груповата фаза на Шампионската лига. Родният първенец ще се изправи срещу първенеца на Чехия Виктория Пилзен в последните битки преди разпределението на милионите в тази фаза на най-комерсиалната надпревара.

Интересното е, че разградчани бяха изтеглени първи в целия жребий. Те ще са домакини в първата среща, която трябва да се изиграе на 17 август, а реваншът в Пилзен е на 23 август. Виктория беше отборът с най-висок коефициент в тази фаза и това го правеше най-нежелан от съперниците в урната с поставените.

По всяка вероятност „орлите“ ще посрещнат чешкия си опонент на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Тъй като този кръг се води вече част от реалната надпревара в Шампионската лига, началният час и на двете битки е 21:45.

Дори и да не успеят да се класират за груповата фаза на най-комерсиалния турнир, играчите на Лудогорец имат осигурено минимум участие в групите на Лига Европа. Жребият за групите и на двата турнира ще е на 26 август.

Източник E79 News