Камера на Живо от Центъра на Разлог

Любимите секс подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия

Вижте кои са любимите подвизи, фантазии и ерогенни зони на всяка зодия, както за жените, така и за мъжете:

ОВЕН

Страстният Овен обожава тръпката от преследването

Когато говорим за сексуални подвизи, Овенът би могъл да се превърне в същински тигър. Той ужасно си пада по „ловуването“ и е благословен с невероятна издръжливост. Не се притеснява да експериментира между чаршафите, така че търси разкрепостен партньор. Трябва да му се даде възможност да доставя удоволствие, за да не избяга. Със сигурност той е доминиращ в спалнята и докато еротиката е важна, връзката на духовно равнище също е от значение. Овенът има нужда да чувства сигурност в сексуалната си връзка, защото в противен случай ревността го влудява, и то не в добрия смисъл.

Жената ОВЕН

При кардинален знак като Овена няма място за свян. Жената Овен предприема действия и доминира… дори сексуално. Взима това, което иска, и то когато го иска. Мрази да чува фрази от типа „мило, не тук… родителите ми се хранят в съседната стая…“ или „не можеш ли да изчакаш, докато излезем от колата.“ Планетата Марс, която я управлява, просто е нетърпелива да чака.

Мъжът ОВЕН

Това е мъжът, с когото се сблъскваш в някой клуб… и по някакво странно стечение на обстоятелствата малко по-късно се озоваваш в апартамента му. Той говори бързо и май като цяло си пада по БЪРЗИТЕ неща… Мъжът Овен е типичният „ловец“. Имайте предвид, че ако опитате да промените хода на събитията и застрашите свободата му с обаждания и флирт атаки… ще се уплаши и най-вероятно ще избяга! Любимата му поза е „кучешката“. Ерогенни зони – лицето и … умът. Любимата му фантазия:
иска му се да „се отбележи“ още на първа среща.

От обявите:Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353 Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+
Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

ТЕЛЕЦ

Страстен любовник се крие в този твърдоглавец

Телецът е пленителен отчасти благодарение на любовта си към красивите неща. Късметлиите, които са имали честта да се доберат до леглото на Телец, могат със сигурност да заявят, че най-прекрасното е скрито от очите. Когато го опознаеш, Телецът е емоционален любовник, който си пада по бавните чувствени наслади. Обича да довършва дългите дни и нощи, които прекарва между чаршафите, с разговори, фантазии, съблазняване, дори готварски умения. Висшата му цел е да създава приятно настроение. Сексът често е средство да се отпусне от по-практичните части на живота си.

Жената ТЕЛЕЦ

Тя очаква от партньора си да бъде мил и търпелив и да прави любов с нея като по учебник. Харесва й да се чувства сексуално удовлетворена, но не си пада по нетрадиционни подходи. Освен това жената Телец е доста взискателна и често буквално изпива силите на партньорите си. Обожава френската любов. Най-добрите й секс партньори от зодиака са Овен, Стрелец, Скорпион и Лъв. Похотливата маневра, която би я възбудила ужасно: партньорът й да смуче пръстчетата на краката й един по един…

Мъжът ТЕЛЕЦ

Той е идеалният любовник – чувствителен и отговорен за чувствата на половинката си. Предпочита действията да се развиват бавно и лесно. Няма да се превърне във ваш водач към еротичното неизвестно, но всичко, което прави за вас със сигурност ще бъде красиво. Точно това е мъжът, склонен на маратонски орални наслади. Ако искате да му доставите неземно удоволствие, нежно и бавно целувайте задната част на врата му – това е най-ерогенната му зона. Любимата му фантазия: Телецът ужасно си пада по смучки и секс с непозната в асансьор.

БЛИЗНАЦИ

Трябва да намерите начин да поддържате интереса на любопитните Близнаци

Близнаците далеч не са много взискателни. Единственото, което искат, е някой, който стимулира интелекта им. Естествено, за най-добри похотливи резултати разнообразието е изключително важно. Казано с други думи, сексът по бързата процедура на задната седалка е точно това, от което имат нужда понякога. Този знак е всестранно надарен. Преди всичко обаче сексът е духовен спорт за Близнаците. Всичко започва в съзнанието им, за да достигне до всички останали части от тялото. Близнаците винаги са в процес на търсене на идеалния сексуален партньор и перфектното еротично изживяване. Когато някой ден успеят да ги открият, те искат всичко – да дават и получават, и са готови да стимулират по всевъзможни начини всички сетива като звукът и зрението са с приоритет. Близнаците искат нещо различно и завършено.

Жената БЛИЗНАЦИ

Често се изявява като малко по-агресивна, но това никога не я е притеснявало, защото единствените стандарти, на които се подчинява, са нейните собствени. Главното й изискване е партньорът й да успее да използва времето си по същество. Той трябва да бъде внимателен, защото във връзката си жената Близнаци търси комбинация от духовното и физическото плюс романтичното и практичното. След секс иска да разговаря с половинката си. Най-добрите секс съвпадения за нея са Стрелец, Лъв, Скорпион, Водолей, Везни и Овен. Любимата й играчка: вибраторът.
null
Мъжът БЛИЗНАЦИ

Харесва му да прави секс на светло и пред огледалото. Може да допринесе за подходящото настроение на абсолютно всеки, защото знае точно как да предизвика правилните отговори. Френската любов не е сред приоритетите му, но пък компенсира с други не по-малко забавни предварителни маневри. Склонен е да бъде бърз и яростен, по-загрижен да задоволи собствените си нужди, отколкото тези на партньорката си, но за сметка на това се отнася адекватно с някои доста пренебрегвани от повечето мъже похотливи области. Може да каже на една жена точно това, което иска да чуе. За да го възбудите повече от всяка друга, насочете устните и езика си леко нагоре по ръката му. Любимата му фантазия: насочете ръцете му към най-горещите точки по тялото ви.

РАК

Превърнете се в идеалната половинка за грижовния Рак

Както всичко в техния живот, сексуалният сблъсък с Раците наподобява бавен танц. Ако уцелиш правилните движения обаче, можеш да поведеш Рака на похотливо танго. Емоционалната сила, която изпълва Рака, често се проявява като серия нажежени фантазии, понякога дори похотливи акробатики. И в двата случая е чисто удоволствие и за двамата партньори. Освен това Ракът е супер интуитивен знак и почти винаги предусеща желанията на партньора си. Това превръща срещата между чаршафите с тях в един добре балансиран съюз. Женската страна на Рака често може да бъде забелязана в спалнята, което в превод означава, че Раците обичат да правят любов. Добрата новина е, че освен това са доста възприемчиви ученици. За Рака сексът освен любов понякога означава подхранващите я аспекти (дом, сърце), така че всеки, който има желание да предизвика дълбоката нужда от сигурност на този знак, трябва да го обсипе с чувствени наслади. Като се има предвид, че е воден знак, доста лесно се предава при предложение за секс на плажа или в морето.

Жената РАК

Никога не би направила първата крачка, но може да бъде много добра в леглото, защото е способна на супер интензивна чувственост. Отговаря на страстта с толкова много жар, че не само се докосва до сърцето на мъжа, но и го стимулира да демонстрира възможно най-доброто си представяне. От друга страна, за нищо на света не би се лишила от соловия секс. Любимата й поза: излегната по корем, докато партньорът й прониква отзад. Най-добрите секс съвпадения за нея: Телец, Лъв, Дева, Скорпион и Риби.

Мъжът РАК

Най-изненадващата сексуална техника, на която е способен: секс без ръце. Има нужда от постоянно окуражаване и стига да го получи, се превръща в бога на насладата. Търпелив и агресивен е, така че често започва похотливите си занимания извън леглото, харесва му да бъде командван и е същински майстор, що се отнася до стимулацията с ръце. Ерогенни зони – гърдите, подгръдната област.
Любимата му фантазия: кухненски секс…

ЛЪВ

Изгладете гривата на енергичния Лъв

Както подхожда на един огнен знак, при подходящи обстоятелства Лъвът излъчва страст. Преди всичко иска действие. Когато някой прави любов с него (бавно и чувствено), се чувства толкова поласкан, че достига дори до състояние на екстаз. Това е и начинът да откриете супер уверения любовник у Лъва. Лъвът се побърква от удоволствие, когато усеща възхищение у партньора си и, естествено, не пропуска да демонстрира с действия колко ужасно много означават комплиментите за него. Обожава съблазняването и любовната предигра, а правилно поставено в близост огледало, също не би било никак лоша идея.

Жената ЛЪВ

Много поддържана, страстна, съблазнителна и мързелива! Независимо какво иска, жената Лъв абсолютно винаги го постига. В спалнята е същинска лъвица и със сигурност в „черното й тефтерче“ има хора с белези, които могат да го докажат. Нуждата й да се показва оправдава предпочитанието й да е отгоре, за да може партньорът й да се наслаждава на красотата и извивките на тялото ти. Най-добрите секс партньори за жената Лъв са Везни, Скорпион, Стрелец и Овен. Гардеробът й е пълен с палави и супер изрязани гащички и сутиени…

Мъжът ЛЪВ

Просто не обръща внимание на правилата и традициите. Едно важно правило за него, което се налага да запомните: НИКОГА не го дразни. Издръжливостта му е забележителна, а сексуалният му апетит нестихващ. Харесва жените, с които прави секс, да бъдат в „подчинена“ позиция, а оралният секс му допада, само когато е в ролята на получател… Обожава партньорката му да демонстрира колко много й харесва да го прави. Ерогенна зона: гърбът. Любимата му фантазия: почти всички представители на зодията обожават вниманието, обичат да са център на внимание и в повечето случаи наистина се разтапят, когато партньорът им върши абсолютно цялата работа.

ДЕВА

Възползвайте се от тлеещата чувственост, криеща се у нежната Дева

Толкова често тръпката от секса се крие в детайлите, а Девата е майстор на значимите малки жестове. Девата е олицетворение на перфекциониста в спалнята: някой, който не би пропуснал нито една подробност. Девата винаги завършва това, което е започнала, а супер уютната й спалня е обзаведена като в мечтите ти с изтънчен вкус и стил. Услужливата Дева е повече от щастлива да бъде всичко, което желае партньорът й. Ако успеете да предизвикате чувствената страна на Девата, наградата ще бъде невероятно освободено приключение. Хубавата външност прикрива дивата й природа, а фантазиите й са изпълнени с много еротика. Този, който успее да се докосне до тези сексуални наслади чрез изкусно съблазняване пък, ще бъде щастливо и безвъзвратно омагьосан от очарованието й…

Жената ДЕВА

Тя не си прави илюзии на тема секс и й се иска всички да осъзнаваха, че не е най-важен. Пада си по мъже, които биха изчакали взаимоотношенията ви да се развият до момента, в който сексът е неизбежен. Пада си по мастурбацията по двойки и не би отказала съвсем леко наказание. Грацията и скромността й са ужасно възбуждащи. За нея почти няма тайни в удоволствието на партньора и май груповите изпълнения съвсем не са табу. Най-добрите секс съвпадения за жената Дева са Телец, Близнаци, Рак и Водолей.

Мъжът ДЕВА

Прекалено срамежлив е, за да поеме инициативата, но когато дойде моментът, го накарайте да си донесе пижама, принадлежности за бръснене и четка за зъби, защото ви очаква същински похотлив маратон. Обича да говори за желанията ви и това е начинът му да достигне до правилните еротични отговори. Не очаквайте невероятно въображение, но пък бъдете сигурна, че се труди усилено и е отворен към нови и нестандартни предложения. Тайният му живот: лесно може да се поддаде на пристрастяване към порнографията. Ерогенна зона – дупето. Любимата му фантазия:
по-голямата част от Девите са луди на тема чистота, направо фанатици… Така че не е толкова изненадващо, че една от любимите му сексуални фантазии е съвместно вземане на душ.

Очаквайте продължение

Източник fakti.bg