Камера на Живо от Центъра на Разлог

Мазало по пътищата в Пиринско през празничните дни

Снимка: Архив

На 05.05.2017г. около 11:58 часа в местността „Предел“, лек автомобил „БМВ“ с 42-годишен водач от гр. Банско, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока гр. Симитли, минава в лентата за насрещно движение и се блъска в бетонна ограда. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети по автомобила.

На 05.05.2017г. около 21:30 часа по пътя между с. Бунцево, общ. Якоруда и с. Конарско, лек автомобил „Алфа Ромео“ с 23-годишен водач от с. Бунцево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в ляво от платното за движение, попада в крайпътен скат и се блъска в дърво. Пострадал при инцидента е водачът на автомобила, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в гр. София с опасност за живота. Без опасност за живота са пострадали и пътуващите в автомобила: две момичета на 17 и 13 години и двете от с. Бунцево.

На 07.05.2017г. около 17:00 часа на ПП1 Е-79 между гр. Симитли и гр. Благоевград, лек автомобил „Форд Фокус“ с 34-годишна водачка от гр. Банско, неспазвайки необходимата дистанция от движещ се пред нея лек автомобил „Опел Корса“, който в този момент е намалял скоростта си, го удря странично в резултат на което, с болки в областта на главата и без опасност за живота, са пострадали: мъж на 36 години и момиче на 17 години и двамата от гр. Симитли, които са пътували в лекия автомобил „Форд Фокус“.

На 07.05.2017г. около 13:30 часа по път с надлъжен наклон в района на с. Буково, общ. Гоце Делчев, неправоспособен 66-годишен водач от с. Буково, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“, губи контрол, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Ауди“ с 31-годишен водач от гр. Божурище. Пострадали при инцидента са пътуващите в лекия автомобил „Фолксваген Голф“: 23-годишна жена от с. Буково, която е с охлузна рана на носа, момиченце на 2 годинки и момиченце на 3 годинки от с. Буково, които са с натъртвания по лицата, като след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение и 68-годишна жена от с. Буково, която е с фрактура на двете ръце и е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев.
На 08.05.2017г. около 19:00 часа по път с надлъжен наклон в местността „Вриз“, землище на с. Плетена, общ. Сатовча, товарен автомобил „УАЗ“ с 44-годишен водач от с. Плетена се преобръща и пада в дере. В резултат на инцидента е починал водачът на автомобила.

На 08.05.2017г. около 19:50 часа на ПП1 Е-79 п района на с. Долна Градешница, 15-годишно момче от с. Долна Градешница, пресичайки пътното платно на необозначено за целта място, тичайки и без да се увери, че няма превозни средства, се удря в предната, дясна врата на лек автомобил „Щкода Октавия“. Пострадало при инцидента е момчето, което е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на подбедрицата на ляв крак