Камера на Живо от Центъра на Разлог

Марица и Славия без загуба на държавните финали по волейбол за момичета до 15 години в Разлог

zalasport1Отборите на Марица (Пловдив) и Славия (София) продължават без загуба след втория ден на държавните финали по волейбол за момичета до 15 години, които се провеждат в зала „Септември“ в Разлог.

В предварителна група А едноличен водач е тимът на Марица, който постигна две чисти победи над съперниците си. Пловдивчанки имат актив от 6 точки, като се касираха за финалната четворка на турнира. Два отбора са с еднакъв актив от по една победа и една загуба, като това са Левски и Добруджа 07 (Добрич).

В последния ден от груповата фаза директен двубой между двата тима ще реши, който тях ще заеме второто място и ще последва Марица във финалната четворка.
Тимът на Пирин записа две загуби до сега, като среща в последния ден пловдивчанки и на практика загуби шансове за продължаване напред.

В предварителна група Б първенец е тимът на Славия също с две победи. „Белите“ обаче имат актив от 5 точки, той като във втория ден постигнаха трудна победа над ЦСКА с 3:2 гейма. В тази група положението е доста завързано, като три отбора – Казанлък, Спартак и ЦСКА, имат възможност да се борят за второто място.

Така в последния ден на груповата фаза резултатите от двубоите ще се решат кой от трите тима ще заеме втората позиция и място на полуфинали и класирането на останалите две позиции в групата.

Източник BGvolleyball.com