Камера на Живо от Центъра на Разлог

Махат ли плочките пред църквата „Свети Седмочисленици” в София?

Махат ли плочките пред църквата „Свети Седмочисленици” – кадри, които създават това впечатление, бяха публикувани в социалните мрежи по-рано днес.

Снимка: Спаси София

„Ремонтът се превръща в пълен фарс – никой май вече не знае какво се прави – пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат заменени?”, написаха от неправителствената организация „Спаси София” във „Фейсбук”.

Ето какво написаха във „Фейсбук“:

Махат плочките от пл. Св. Седмочисленици.

Ремонтът се превръща в пълен фарс – никой май вече не знае какво се прави – пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат заменени?
Не става ясно и защо цялото управленско войнство в продължение на дни защитаваше проекта като правилен и естетичен, а сега тихомълком плочите се премахват.Г-жо Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, защо въобще заемате кметското място ако ви няма, за да дадете своето мнение за най-големия скандал от месеци в София. Каква е вашата роля, освен ПР-ите ви да ви крият, надявайки се, че бурята ще отмине и рейтингът ви няма да пострада? За маймуни ли смятате гражданите?

Също така, някой ще благоволи ли да даде обяснение какво се случва с графика на ремонта? В официалния план график, който е достъпен онлайн ясно пише, че целият Граф Игнатиев трябва да е завършен на 03.10.2018 г. В официалните изказвания този срок после стана средата на октомври, края на октомври, средата на ноември, а вече съвсем спокойно говорите за март 2019 г. Драги, управляващи, вие акъл имате ли? Можете ли да сте по-безобразни и нагли и да принуждавате с месеци обществото да се занимава с вашите провали и центърът на София да е блокиран, защото 4 години не ви стигнаха да се подготвите за този ремонт. Колко бизнеса трябва да фалират, колко още време ще сме без трамваи и колко още хора трябва да се спънат заради вашата неспособност? Вие май наистина ни смятате за будали…

Източник epicenter.bg