Камера на Живо от Центъра на Разлог

МВР пусна за издирване малкия Мехмед от Якоруда

От МВР пуснаха за официално издирване Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от Якоруда.

От полицията съобщават, че детето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Последно е било забелязано около 16:00 часа на 23.09.2020 г. в двора на дома си в гр. Якоруда.

След подаването на сигнала, около 18:00 часа на тел. 112, са предприети незабавни издирвателни мероприятия от полицейски служители, служители на РСПБЗН-Разлог, Планинска спасителна служба и служители на общината. Действията по издирването на детето продължават.Гражданите, които имат информация за издирваното дете могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото управление на МВР.

Близките на детето подозират, че то е отвлечено. Пред Нова тв дядото на Мехмед разказа, че всичко се е случило буквално за 5 минути. Детето карало колело пред дома си, бабата и дядото го наглеждали и изведнъж Мехмед изчезнал.

Претърсена е цяла Якоруда, близката горичка, реката. От Мехмед следа няма. Дядото на малкото момче каза, че няма друго обяснение освен да е отвлечен. Семейството обаче нямало проблеми с никого, не са се карали със съседи и близки и не могат да насочат полицията към конкретен заподозрян, ако наистина се окаже отвличане.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни: