Камера на Живо от Центъра на Разлог

Миро Живков: Надиграхме съперник с много добри индивидуални изпълнители

Отборът на Пирин (Разлог) надигра като домакин Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:1 гейма в единадесетия кръг от Суперлигата при мъжете. Така волейболистите от Разлог не само повалиха шампионите, но и завършиха с успех сезона пред собствена публика. Ето какво каза треньорът на Пирин Мирослав Живков за BGvolleyball.com след спечелването на мача:

„Получи се много равностоен мач. Поздравявам състезателите и на двата тима за хубавия сблъсък, за борбата  и усилията в този мач, но се радвам, че ние сме крайния победител. Надиграхме не само шампионите, но и класен съперник с много добри индивидуални изпълнители. „

„Смятам, че основното за успеха е колективната ни игра, показахме се като един отбор. Издържахме във важните моменти, показахме устойчивост в чисто психологически план. И това е положително, особено когато отбелязваш такъв успех пред собствена публика. В Разлог имаме страхотни фенове и се радвам, че успяхме да ги зарадваме с този успех“.

„Хубаво е, че завършихме сезона с победа, особено над съперник като Нефтохимик. Това ще ни донесе увереност и самочувствие, както и убеденост, че вървим в правилната посока и трябва да продължаваме да работим за изграждането на този отбор. Имаме млади състезатели, които трябва да се развиват, имаме и по-опитни с които трябва да се работи“.„Накрая искам да пожелая весели празни на всички приятели на волейбола, на Община Разлог и на всичките ни спонсори. На моите състезатели пожелавам много здраве, радост, упоритост в тренировъчния процес и да постигнем нови успехи през идващата година“.

Източник: bgvolleyball.com