Камера на Живо от Центъра на Разлог

Мистерии! 11 реални снимки, които не могат да бъдат обяснени

Тази жена току-що се е преместила в старчески дом, а нейното семейство решава да ѝ направи снимка, преди да се разделят. Близките на жената обаче споделят, че са абсолютно сигурни, че по време на заснемането не е имало никого около тях. Те не могли да обяснят как се е появил този мъж във фона. Едва когато възрастната жена вижда снимката, успява да даде някакво обяснение – тя твърди, че мистериозният мъж е нейният съпруг, който е починал 13 години по-рано.

Снимката е заснета по време на пожар. По-късно фотографът вижда малкото момиче, стоящо край пламъците. Интересното е, че момичето не изглежда нито изплашено нито афектирано по някакъв начин от огъня.

Много хора смятат, че тази снимка е фалшива, но все пак е интересна. Семейството от снимката твърди, че висящият мъж е духът на предишния собственик на къщата.

През 1907 година 9 рибари твърдят, че са уловили Кардборозавърът – митично същество, за което имало легенди, че обитава Западното крайбрежие на Северна Америка. Учените не успяват да докажат какво е съществото на снимката.

Инцидентът на Фалкън лейк се случва на 20.05.1967. Стефан Мичалак е на ваканция, когато забелязва два предмета с формата на пури да се приближават към него. Той твърди, че чувал звуци, идващи от вътрешността им и когато се опитал да ги докосне, получил изгаряния.

Тази снимка е любопитна, защото на нея има жена, която държи ръката си близо до ухото – като че ли разговаря по мобилен телефон. Това обаче няма как да е истина, тъй като снимката е заснета през 1928.

На тази снимка китайски фотограф държи малък часовник, показващ 10:06 часът. Археолози са отворили гробница, която била затворена в продължение на 400 години. Конспиративните теоретици вярват, че това е работа на човек, пътуващ във времето.

Това е снимка на войници, участвали в Първата световна война. Един от мъжете – Фреди Джаксън, не би трябвало да е на тази снимка. Той умира няколко дни по-рано, а войниците твърдят, че това е неговият призрак. Всъщност погребението на Фреди било точно същата сутрин, в която е заснета снимката.

На тази снимка е мъж, застанал край Гранд каньон. Фотографията е направена през 70-те години. Зад него има странна мъжка фигура, която гледа право в камерата. Мъжът от снимката и неговите приятели твърдят, че са били на мястото в продължение на 15 минути и не са забелязали никого наоколо.

По време на Американската гражданска война през 1864 година група американски войници твърдят, че са простреляли странно същество. Объркващото е, че съществото прилича на птерозавър – летящо влечуго, което е изчезнало много преди това.

Смъртта на 21-годишната Елиза Лам определено е страховита мистерия. Има видео кадри от деня на смъртта ѝ, които показват, че докато използва асансьора жената се държи странно и жестикулира към някакъв невидим обект. Елиза умира на покрива на хотел “Cecil”, а тялото ѝ е открито там 3 седмици по-късно. То било напъхано в контейнер за вода.

Източник: izumitelno.com

Последвайте ни: