Камера на Живо от Центъра на Разлог

Момичето с един крак, което обиколи Европа с протезата си

Красавицата, за която ще ви разкажем днес, се ражда със заболяване на костите във Филаделфия. Още когато е на 4 годинки, се налага десният ѝ крак да бъде ампутиран. С това се поставя начало на борбата ѝ в света на нормалните.

Снимките на героинята ни я превърнаха в интернет сензация за часове. Причина са както оригиналното ѝ хрумване, така и свободният дух и позитивната нагласа.

Веднага щом завършва училище, младата дама решава, че е време да действа. Тя предприема обиколка из Европа заедно със своята протеза. Креативните снимки, които качва от пътуванията си, карат интернет да се влюби в нея.

Всеки град, който младата пътешественичка посещава, бива почетен от нея по нестандартен начин. Тя пише името му на протезата на крака си и се снима с нея. За целта в чантата ѝ винаги има цветни тебешири, както и специалната протеза. На нея има специално прикрепена грапавина от дъска, на която може да изобразява всяко име.

За момента името на усмихнатото момиче не е известно. Тя се подвизава в мрежата под псевдонима devgal. Постовете ѝ обаче се разпространяват от милиони потребители по цял свят. Красавицата е поредното доказателство, че никой физически недъг не може да прекърши духа и чувството за хумор.
Историята на красавицата не свършва дотук. Тя продължава обиколката и в момента е щастлива, че толкова много хора са се превърнали в част от нея. След Европа тя планира да продължи да пътува и да живее живота си на пълни обороти.

С последователите си тя често споделя, че всеки има трудности в живота, с които трябва да се научи да живее. В нейния случай това е просто липсата на един крайник, което като че ли не е чак толкова фатално и не пречи на щастието.

Източник Ezine.bg