Камера на Живо от Центъра на Разлог

Мъжките чехли на Hush Puupies – в стила на големия град!

Женската страст към обувките е всеизвестна, но дали мъжете внимават какво носят, особено когато става въпрос мъжки чехли? Днес мъжките чехли са чест избор сред господата, независимо от повода и обстановката, при които се налага да ги сложат. Ако преди години по-откритите мъжки обувки и особено – мъжките чехли бяха малко неприемливи, то сега нещата са доста различни. И това е логично – строгият костюм, в комбинация с риза и вратовръзка, отдавна отстъпи място на по-разчупения стил дори при съвсем официални поводи.

Изключвайки корпоративната среда и нейните условности, можем да твърдим, че съвременните тенденции в мъжката мода залагат все повече на кежуал облеклото. То се вписва не само в ежедневието, но е отличен избор и при по-специалните случаи, когато мъжът иска да изглежда елегантно, но в никакъв случай сковано.

Hush Puupies – новаторството е винаги на мода! Още с появата си през 1958 г., Hush Puupies внася истински свежи елементи в скучните разбирания за мъжкото облекло и напълно променя дотогавашните представи за това как трябва да изглежда един мъж. Обувките, които емблематичният бранд създава са различни от всичко, предлагано дотогава – с изключително непринудена визия, страхотна палитра от цветове и младежко излъчване, перфектно пасващо дори на по-възрастни господа. Ето защо обувките на Hush Puupies веднага набират популярност и са носени дори от известни личности и хора от шоубизнеса като китаристът на The Rolling Stones Кийт Ричардс.
Мъжките чехли на Hush Puupies – мъжете ги обожават! Не е изненада, че са толкова търсени – разнообразие от изчистени модели с безкомпромисно качество, което веднага се забелязва веднага. Спортно-елегантният фасон присъства много разбира се, но небрежният акцент не се натрапва – той е приятно допълнение, което придава на моделите още по-мъжко излъчване в духа на модерния градски стил.
Мъжките чехли на Hush Puupies са изработени само от естествени материали, основно кожа и са проектирани така, че да облекчават стъпалото от ежедневното натоварване. Патентованата Bounce технология прави подметката пружинираща и омекотена в областта на петите и пръстите, благодарение на което тежестта на тялото е равномерно разпределена и краката не се уморяват при дълго ходене. По-добро самочувствие и оптимален комфорт през целия ден!

Повече информация: https://www.robertovenuti-bg.com/mazhki-sandali-i-chehli