Камера на Живо от Центъра на Разлог

Наградиха победителите от конкурса „Доброто в твоите очи“ в Разлог. Вижте кои са те!

„Доброто в твоите очи“ е конкурс за есе и рисунка, създаден от Община Разлог съвместно с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. В него взеха участие ученици от 1-ви до 4-ти клас за рисунка и от 5-ти до 7-ми клас за рисунка и есе. Инициативата бе организирана по повод празника на славянската писменост и българската просвета и култура – 24 май.
В творбите децата изразяваха това, което са научили при проведените дискусии и беседи от обществените възпитатели към Местната комисия – „Агресия и агресивни прояви“, „Личната неприкосновеност – право на всеки“, и „Добра дума – железни врати отваря“.
Членовете на МКБППМН бяха натоварени с отговорната задача да определят победителите в обявения конкурс. Те бяха изключително затруднени, защото всяко едно от децата заслужава да грабне първата награда. Преди да пристъпи към награждаването на участниците инж. В. Гърменов изказа своята радост и благодарност към всички деца взели участие в конкурса.
Първото място поделиха Христиана Николаева Неофитова ученичка от 1 а клас на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Разлог и Никола Георгиев Сланчев – възпитаник на ОУ „Никола Парапунов“ град Разлог. Среброто отиде при Виктория Красимирова Кутина от 2 б клас на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а с бронза се окичи Елеонора Таскова ученичка в ОУ „Братя Миладинови“ с. Елешница. Специална награда за своето участие получи първокласникът Борислав Гроздин също възпитаник на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“.