Камера на Живо от Центъра на Разлог

Над 200 свободни работни места обяви Бюрото по труда в Разлог

От тях 34 са предназначени за лица с висше образование. Три са обявените позиции в сферата на медицината, търсят се  анестезиолог, хирург и  лекар,инфекциозни болести.

За  Разлог  се търсят и учители по информатика, математика, физика,английски език, френски, немски и руски  език, изобразително изкуство и музика. За Банско е обявено едно място за учител по музика, за Белица – учител по биология, физика и химия, както и учител по информационни технологии, математика, теоретично обучение и музика.

За Якоруда пък обявените свободни места за висшисти са  8, като всички те са също за учители. Сред обявените длъжности за лица с висше образование са счетоводител и кредитен специалист в банка.169 са свободните работни места за хора със средно и по- ниско образование. Очаквано, най- много обявени свободни работни места са в туристическият бранш. Търсят се камериерки, готвачи, сервитьори, бармани, администратори, миячи. Обявени са и свободни работни места за шивачи, кроячи, дърводелци, машинни оператори, монтьори  и други.

Източник: dariknews.bg