Камера на Живо от Центъра на Разлог

Наше момиче оглави класирането след първия етап на конкурса за Мис BGvoleyball.com 2018

Волейболистката на тима от колежанското първенство на САЩ Marshall University – Ивана Тренчева оглави класирането след първия етап на конкурса за Мис BGvoleyball.com 2018.

180-сантиметровата състезателка, която може да играе и като посрещач, и като диагонал и е продукт на школата на Пирин (Разлог), събра най-голям вот на читателите. 21-годишната Тренчева поведе с голяма преднина пред съперничките си от самото начало. Втора е Анжела Симеонова от Казанлък Волей, а в тройката е още Лорина Стойчева от Славия.

Битката в подножието бе доста оспорвана – разликите между петте кандидатки са сравнително малки и всичко бе решено в последния момент.

Десет състезателки започнаха в надпреварата за Мис BGvolleyball.com 2018, като в първия етап на конкурса се гласуваше по снимка. Читателите имаха тежката дума за своите любимки. След завършване на етапа, последните две участнички, с най-нисък вот отпаднаха от надпреварата, като за следващата втора фаза продължават първите осем.

Вторият етап ще се проведе през септември, като претендентките ще отговарят на въпроси, подготвени от екипа на сайта. Гласуването ще бъде отворено в следващи дни, след като интервютата с волейболистките бъдат готови.Конкурсът ще завърши с трета финална фаза, в която ще участват пет кандидатки.

Първите осем след началния етап:

  1. Ивана Тренчева –  Marshall University (Западна Вирджиния) 
  2. Анжела Симеонова – Казанлък Волей 
  3. Лорина Стойчева – Славия (София) 
  4. Симона Николова – Раковски (Димитровград) 
  5. Иванина Радушева – Казанлък Волей 
  6. Михаела Михайлова – ЦСКА (София) 
  7. Виктория Ветчакова – Казанлък Волей 
  8. Йоана Николова – ЦСКА (София) 

Източник BGvoleyball.com