Наши генийчета отвяха 128 математици | Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
Камера на Живо от Центъра на Разлог

Наши генийчета отвяха 128 математици

С шампионска купа и златни медали се върнаха ученици на ППМГ „Акад. Никола Обрешков”- Бургас, пребориха 128 свои връстници от други държави.
Наши генийчета отвяха 128 математици
От 14 до 20 юли в Хонконг се проведе състезание по математика – 21th Primary Mathematics World Contest 2017 (PMWC), за ученици до 13,5 г.В индивидуалната част учениците на ППМГ спечелиха три бронзови отличия, а в отборната българският отбор грабна 10 точки от 10 възможни.
null
Стани част от новините с Razloginfo.eu и Razloginfo.com! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на support@razloginfo.com, razlogsp@abv.bg или като съобщение на Facebook.com/portalatnarazlog. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Порталът на Разлог не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в Razloginfo.com и Razloginfo.eu като свободен посетител или чрез регистрацията си в Razloginfo.com, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете Razloginfo.com и Razloginfo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Абонамент за новини
Изпрати новина!Стани репортер!


За реклама:support@razloginfo.com
Позиции в сайта
error: Content is protected !!

E-mail :
support@razloginfo.com
razlogsp@abv.bg

Телефони:
0885 250 440
0884 107 153