Камера на Живо от Центъра на Разлог

Невероятно! Мъж дари 15 000лв. за лечението на Мартина от Банско, той има подобна диагноза

Никифор Атанасов от котелското село Кипилово преведе сумата от 15 000 лева в клон на банка Райфайзенбанк в град Сливен в помощ на Мартина Танева от град Банско.

Никифор праща специални поздрави на малката Мартина, майката на Мартина и на всички ВАС, които постоянно дарявате и помагате на мъничкото съкровище да оздравее по бързо.

През месец юли 2017 г. му е поставена диагноза хидроцефалия на мозъка при проведено изследване на скенер на главата – главен и малък мозък. Той също е потърсил помощ и успял да събере всички необходими средства за лечението си. Благодарение на добрите хора само 2 седмици след срещата с екипа на Bulgaria ON AIR, той събра. сумата, а дори и много повече. Сумата, която той успял да набере надхвърля нужната му и в израз на благодарност решил да дари голяма част от парите на 44-годишната Велка Велкова от с. Годеч, която е с онкологично заболяване.

Сега Никифор прави още един голям жест, като дарява тази солидна сума за лечението на малкия ангел Мартина от Банско.

Към призива за помощ веднага откликна и община Разлог. Хората отвориха сърцата си и решиха да подкрепят родителите изпаднали в беда като организират също базар за набиране на средства. 

Така Разлог показва,че съсед в нужда се познава. Поклон на добрите хора от Банско и Разлог.
Благотворителна футболна среща в помощ на Мартина Танева ще се проведе тази неделя на стадион „Свети Петър“ в Банско
Публикуваме отново данните на сметката за всеки, който желае да даде своята финансова подкрепа:

BG96BUIB78371039070002, СИбанк, Катерина Костадинова Танева /Юнчова/.