Камера на Живо от Центъра на Разлог

Незабравим празник за веселите малчугани от I „а“ клас, при НУ“ Св. Св Кирил и Методий“

В навечерието на Коледа, веселите първолачета от I „а“ клас, при НУ „ Свети свети Кирил и Методий“, с класен ръководител Елена Гахова,   събраха родители и близки, за да отпразнуват своя първи   празник в училище  –  „Коледна математика“.

Настроение не липсваше, а усмивките не слизаха от лицата на всички. Чрез игри, занимателни задачи, песни и стихове, първокласниците показаха, че вече могат да броят и смятат до 10, а присъстващите с гордост аплодираха техните успехи. Малките ученици бяха толкова добри по математика, че решиха всички задачи, дори и тези, които им беше възложил  самият Дядо Коледа. Математиката е забавна – в това са убедени вече учениците от І „а” клас.

Накрая първолаците  поздравиха всички присъстващи  с настъпващите КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ и  получиха заслужените  подаръци от добрия старец .

Учениците са участници в клуб „ Театрална работилница“ по проект  BGO5M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“.