Камера на Живо от Центъра на Разлог

Нови моди: Блясък по езика и вълнообразни вежди

Най-новият хит в момента започва като злополука. Благодарение на него любителите на блясъка вече могат да го поставят не само по дрехитекосатакожата и най-интимните си места, а и по езика.

Необичайната тенденция проправя пътя си стремглаво и скоро ще дойде и у нас. Всяка част от тялото да сияе бързо се превръща в горещата тенденция, която достига до неочаквани измерения и преминава всички възможни граници.

Тенденцията за грим на езика идва от запада. Той става хит благодарение на злополука. Австрийската гримьорка Джасинта Вукович случайно поставя част от блестящите частици, приготвени за устните ѝ, върху езика си.

Разглеждайки резултата, тя се убеждава, че може да превърне този тип грим в основен акцент. Освен по краищата му, от блясъка може да се нанесе по малко и в основата на зъбите.

Иновацията скоростно се превръща в хит сред гримьорите. Блестящите ентусиасти, опитващи се да пресъздадат причудливия външен вид, вече са из целия свят.

Блясъкът по езика изглежда като безобидна и леко налудничава забава. Въпреки това расте безпокойството, че тенденцията може да причини и здравословни проблеми. Поглъщането на малки количества блясък няма как да ви убие. В същото време обаче може да доведе до редица проблеми както с храносмилането, така и със стомаха.

Брокатът е съставен от микропластмаси. Те създават идеална среда за развитие на опасни бактерии, особено когато попаднат във водата и храната. Попаднали в стомаха, те предизвикват болки и спазми.
Ако все пак искате да се възползвате от новата модна тенденция, е добре да изберете ядлив брокат. В момента той се използва за декориране на торти, но се очаква скоро да навлезе и в гримьорските среди. Задължително се убедете, че продуктът е обозначен като нетоксичен.

Модата във формата на веждите винаги е била спонтанна, креативна и интересна. Тази есен най-модерни ще са вълнообразните вежди.

Вълнообразни вежди – хитът тази есен

Тенденциите в козметичната индустрия от известно време акцентират на разнообразието и креативността. Това си личи най-осезаемо в новата мода при веждите. За пръв път те ще се носят на вълни.

Дълго време на мода бяха изключително тънките вежди. След тях последва дори още по-дълъг период на дебелите вежди. Те имаха много разновидности, като най-тачени бяха рошавите вежди и тези с пера. Днес всичко това остава в миналото. Новият хит са вълнообразните вежди – изписани като бурни вълни над очите.

Всяка нова тенденция в модата за вежди предизвиква истинска истерия. Тази есен отново обещава да побърка дамите. Никой не си е и представял, че такова нещо може да измести цялата линия на начина, по който носим веждите си.

Създател на новото течение е гримьорка на име Клаудия. Тя представи новата си визия по вече добре познатия начин за печелене на популярност – в социалната мрежа Инстаграм.

За момента гримьорката не споделя начина по който е постигнала иновативната визия. Най-вероятно за него се използва лепило, което държи получените форми статични за по-дълго време.

Вълнообразните вежди са на пръв поглед доста нестандартни. Те обаче определено успяват да поставят акцента на правилното място и със сигурност привличат вниманието.

Извивките на веждите се правят със специално гребенче за вежди. След всяка извивка е нужна солидна стилизация. Ако случайно се получат непълни участъци, те се попълват със молив или сенки за вежди. Нужни са поне няколко опита, за да се специализирате в направата на извивките на веждите си. Ефектът обаче е повече от интересен. Ако искате да сте интересни и забележими през предстоящия сезон, просто заложете на вълнообразните вежди.

Източник Ezine.bg