Камера на Живо от Центъра на Разлог

Отвличан от извънземни професор показа лицата им (СНИМКИ/ВИДЕО)

63-годишният италианец Маурицио Кавало, уфолог и автор на псевдонаучни и художествени книги за извънземни, твърди, че е бил многократно отвличан от извънземни от тайнствената планета Кларион, съобщават световните издания. Може би не звучи твърде правдоподобно, но в подкрепа на думите си, мъжът демонстрира фотографии, за които твърди, че изобразяват гостите от другия свят.

Ето какво казва Кавало за тези същества:

„Те са нашите първи предци, безсмъртни могъщи създания, които живеят в края на космоса. Те произхождат от основния източник на живот, където се създава вечността. Последният път, те долетяха на Земята от Галактиката на Орела на 150 000 светлинни години от нас и за кратко ме отведоха със себе си.

Маурицио, който по-рано е работил като професор в университета в Пиемонт, а сега е независим журналист и изследовател, твърди, че е бил отвлечен за първи път през 1981 г. Извънземните му открили много тайни за структурата на Вселената. Например, те съобщили на мъжа, че в Слънчевата система има 12, а не 9 планети, а пък космосът, познат на човечеството, е само малка част от мирозданието.

Най-любопитното обаче е, че Кавало, според думите му, няколко пъти е запечатал пришълците на снимки. Бившият професор пояснява, че те изглеждат като хора и по-конкретно на жени. Въпреки приликите с нашия вид тези подобни на жени създания са с малко по-различни черти на лицата от нашите.

Именно заради визуалната им прилика с нас Маурицио Кавало не отрича, че може да става въпрос за хибриди между човек и извънземен.

От обявите:Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353 Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+
Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

Разбира се, подобни изявления предизвикаха остра критика и насмешки. Скептиците са убедени, че на кадрите са изобразени лицата на обикновените хора, които са изменени с монтаж впоследствие.

Независимо от това, италианският уфолог не се обижда на съмняващите се, като подчертава, че с времето човечеството със сигурност ще осъзнае неговата правота.
Италианският писател твърди, че е бил отвличат от извънземни същества от планетата „Clarion“ (която се намира в Галактиката Орела, на 150 000 светлинни години от Земята). Първото му отвличане станало през септември 1981 година. Тогава извънземните същества го завели в тайна база, скрита сред гъстата растителност на Амазонската джунгла.

Източник fakti.bg