Камера на Живо от Центъра на Разлог

Откриха реновираните сгради на пожарната и полицията в Разлог, възгласи „Оставка!“ отекнаха в края на церемонията (видео)

Днес от 11:00 ч. пред сградата на РСПБЗН-гр. Разлог се проведе официална церемония за откриване на административни сгради на РУ – гр. Разлог и РСПБЗН – гр. Разлог, обновени по проект „Повишаване на енергийната ефективност на административни сгради на РУ-гр. Разлог и РСПБЗН-гр. Разлог“, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-2.002-0027-C01.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Бенефициент е Община Разлог.С изпълнение на проекта се подобри енергийната ефективност на административни сгради публична държавна собственост, в които се помещават Районно управление „Полиция“ – град Разлог и Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” гр. Разлог”.

Малко след приключване на официалната церемония, викове „Оставка!“  и „Оставка, Добрев!“ огласиха пространството пред пожарната в Разлог. Мъж твърдеше, че началникът трябва да си подаде оставката и не трябва да срами всички останали момчета, които са на служба в пожарната на Разлог. „Правдата и истината трябва да възтържествуват!“, каза още той.

Вижте сами видеото, което е придружено със следния коментар от заснелия го:

Позор,срам и позор дами и господа!
Началника на пожарната в Разлог Диньо Добрев хванал сестра си,общинска съветничка от ГРОБ да му води тържеството,послучай откриването на „Облепването на сградата на полиция и пожарна със цикало(стереопор)!
Вместо да го уволнят дисциплинарно(всички са наясно защо),цял знам.министър,главен комисар,кмет ,депутати и каква ли още нещете сволочь му ръкопляскат и го величаят!
До къде може да стигне наглостта на управляващите дами и господа,ето,вижте го нагледно!!!