Камера на Живо от Центъра на Разлог

Отличникът Иван Влахов: Ще уча в Германия, за да работя в Разлог

Избрах да уча в Германия, за да получа добра квалификация. Така, когато се върна ще работим заедно и ще направим Разлог още по-добро място за живеене. Това заяви пълният отличник на гимназия „Братя Петър и Иван Каназиреви“ Иван Влахов при откриването на изложбата „Моят град – 10 причини да остана в Разлог“, организирана от в. „Стандарт“ в партньорство с общината.

На специална церемония Иван бе награден за множеството си постижения на конкурси и олимпиади. Отличието му бе връчено от народния представител от ГЕРБ д-р Емил Тончев.

Разлог бе втората спирка от маратона на „Стандарт“ в страната за популяризиране на постиженията в градовете.

„Бих разбрал и бих стиснал ръката на всеки, който реши да има кариера в чужбина. Но се покланям дълбоко на всеки, който остане да работи за България“. С тези думи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков връчи наградата на газовия инженер Иван Найденов и заяви: Благодаря ти Иване! Найденов отказва предложение за работа в Дубай, за да остане в Разлог. Никога не съм съжалявал за това, каза експертът.

Заместник- министърът на младежта и спорта доц. Д-р Стоян Андонов отличи юношите на Волейболен клуб „Пирин“-Разлог, които два пъти станаха републикански шампиони.Благодаря ви за героизма, каза на пожарникарите в Разлог губернаторът на област Благоевград Бисер Михайлов. Той награди Началника на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Разлог гл. инспектор инж. Костадин Атанасов Добрев. Наградата в категория „Култура“ заслужено бе връчена от председателя на Общинския съвет в града Мария Копанарова на директорката на историческия музей Христина Манова.

Източник standartnews.com