Камера на Живо от Центъра на Разлог

Отново спряха Шоуто на Слави! Слави Трифонов изпрати писмо до медиите

Шоуто на Слави и тази вечер бе спряно от БТВ! Зрителите на националната телевизия в момента виждат дежа вю, както на 27 март. Тогава предаването бе спряно, като бе пуснато стар епизод, в който водещ е Иво Сиромахов, а акцентът е избор на сценичен партньор на г-н Андреев. Отгоре върви надписът:

„Планираният за ден днес епизод няма да бъде излъчен заради съдържанието, което не отговаря на телевизионния стандарт“

След като бе спрян предишния епизод Слави Трифонов намекна, че при следващо спирано на предаването най-вероятно договорът между „Седем осми“ и БТВ ще бъде прекратен.

В днешния епизод бе анонсирано интервю с напусналия Нова ТВ разследващ журналист Васил Иванов, който се оплака от цензура.

Слави Трифонов изпрати писмо до медиите:

„Уважаеми колеги журналисти, тази вечер моето шоу беше спряно. Беше спряно отново. Този път причината е следната: на гости ми беше разследващият журналист от Нова телевизия Васил Иванов. В предаването той разкри изключително гнусни и скандални случаи на цензура и корупция, подкрепени с факти и записи. Тъй като предаването е на запис, още преди това получих писмо от мениджмънта на БиТиВи да не интервюирам Васил Иванов. Аз не се съобразих с това искане. Реализирах предаването, защото смятам, че истината и моралът са по-важни от всичко. Интервюирах Васил Иванов, след това получих отново писмо от БиТиВи, в което те искат да махна интервюто. Аз отново не се съгласих и предаването беше спряно. За да научите цялата истина, заповядайте утре на нашата пресконференция, на която ще присъства и Васил Иванов. Часът и мястото ще ви съобщим допълнително. Вярвам че истината и свободата на словото са важни не само за нас, а и за вас. “

Източник trafficnews.bg