Камера на Живо от Центъра на Разлог

Официално от АПИ: Движението по Е-79 се пренасочва по обходни маршрути, ето кои са те

tuneljelezЗапочна ремонтът на осветлението на тунел „Железница“на път главен път E-79 София – Кулата. Ремонтните дейности ще се извършват между 8 ч. и 20 ч. в делничните дни и трябва да завършат до 29 юни, съобщиха офицално от Агенция пътна инфраструктура, часове след като по пътя се образуваха огромни колони от леки и товарни автомобили, за които агенция Е79news съобщи.

Ето и от къде ще се пренасочва потока от моторни превозни средства през дните до 29 юни:

в посока София – Кулата: движението се отбива след мотел „Монца“в ляво до включване по общински път BGL 1071/I-1 Благоевград – Симитли – Черниче, продължава по него и при отклонението за село Железница се влива в път Е 79.

в посока Кулата – София: трафикът на МПС се отбива при отклонението за село Железница, в ляво по общински път BGL 1071/I-1 Благоевград – Симитли – Черниче, и се включва отново в път Е79 при км 369.

Необходимо е шофьорите карат внимателно, със съобразена скорост и стриктно да спазват въведената временна вертикална сигнализация с пътни знаци.

Заради пренасоченото движение, много натоварен е и трафикът в квартал „Струмско“ на Благоевград, където вече също започват да се образуват колони от автомобили.

Източник E79 News