Камера на Живо от Центъра на Разлог

Още един пътешественик във времето донесе феноменални новини, този път от 2033 г. (видео)

Пътешественик във времето, пътувал до 2033 година, твърди, че само след десетилетие научният прогрес ще позволи на хората да общуват помежду си чрез телепатия и да се придвижват до всяка точка на света чрез телепортация. Мъжът, който се намира във Великобритания, е записал видео, което беше качено в YouTube канала „ApexTV”, на който често се появяват пътуващи във времето.

По думите му, след 10 години учените вече ще разполагат с технология за придвижване във времето. По същото време извънземните, които от дълго време наблюдават Земята, ще спрат да се крият. Пришълците ще помогнат на земляните да преминат към нов етап на развитие. Хората ще могат да удовлетворяват голяма част от потребностите си благодарение на изкуствения интелект.

Учените ще успеят да възкресят динозаврите, както и да създадат станции за телепортиране, чрез които ще могат да се извършват бързи пътешествия до всяка точка на света. Богатите пък ще получат възможност да си създадат своя утопия, в която ще има всичко. Благодарение на бързия прогрес на медицината, редица сериозни заболявания ще останат в историята.През 2033 година обаче нещата ще се променят към по-лошо. Всички световни умове ще се борят с пренаселването, както и с изменението на климата. Дори технологиите на извънземните няма да са в състояние да спрат климатичните катаклизми.