Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пазарите във Великобритания се сринаха заради хаоса около Брекзит

Загуби във Великобритания заради политическия хаос около Брекзит.

Лирата загуби 2 процента от стойността си спрямо еврото. Освен това спаднаха акциите и на редица британски компании.

Най-тежко пострадаха фирми в строителството, както и няколко от големите банки, чиито акции се обезцениха със 7 до 9 процента.

Според експерти, акциите на компании, чийто бизнес е предимно във Великобритания, може да спаднат и още заради политическата нестабилност.Няколко министри подадоха оставка заради договора за условията по раздялата с Евеопейския съюз, пише Нова. Очаква се и вот на недоверие срещу правителството на Тереза Мей, което заслива вероятността от предсрочни избори.

Стани част от новините с Razloginfo.eu и Razloginfo.com! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на support@razloginfo.com, razlogsp@abv.bg или като съобщение на Facebook.com/portalatnarazlog. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Порталът на Разлог не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в Razloginfo.com и Razloginfo.eu като свободен посетител или чрез регистрацията си в Razloginfo.com, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете Razloginfo.com и Razloginfo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Абонамент за новини
Изпрати новина!Стани репортер!


За реклама:support@razloginfo.com
Позиции в сайта
error: Content is protected !!

E-mail :
support@razloginfo.com
razlogsp@abv.bg

Телефони:
0885 250 440
0884 107 153