Пазарите във Великобритания се сринаха заради хаоса около Брекзит | Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пазарите във Великобритания се сринаха заради хаоса около Брекзит

Загуби във Великобритания заради политическия хаос около Брекзит.

Лирата загуби 2 процента от стойността си спрямо еврото. Освен това спаднаха акциите и на редица британски компании.

Най-тежко пострадаха фирми в строителството, както и няколко от големите банки, чиито акции се обезцениха със 7 до 9 процента.

Според експерти, акциите на компании, чийто бизнес е предимно във Великобритания, може да спаднат и още заради политическата нестабилност.Няколко министри подадоха оставка заради договора за условията по раздялата с Евеопейския съюз, пише Нова. Очаква се и вот на недоверие срещу правителството на Тереза Мей, което заслива вероятността от предсрочни избори.

Стани част от новините с Razloginfo.eu и Razloginfo.com! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на support@razloginfo.com, razlogsp@abv.bg или като съобщение на Facebook.com/portalatnarazlog. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Порталът на Разлог не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в Razloginfo.com и Razloginfo.eu като свободен посетител или чрез регистрацията си в Razloginfo.com, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайтовете Razloginfo.com и Razloginfo.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Абонамент за новини
Изпрати новина!Стани репортер!


За реклама:support@razloginfo.com
Позиции в сайта
error: Content is protected !!

E-mail :
support@razloginfo.com
razlogsp@abv.bg

Телефони:
0885 250 440
0884 107 153