Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пак го направиха! За втори път деца, в подножието на „Голак“, за радост на всички, представиха Летен концерт

Днес девет деца, за втори път, бяха най-голямата атракция за техните баби, дядовци, родители и още много гости. Те впечатлиха присъстващите с много модерни и народни танци, песни, стихотворения, басня и тяхната специална томбола, в която имаше 41 печеливши.

Началото бе дадено от Виктория и Ивайла с танца Hula Hoop. Cлед това бе изиграна комедията ”Пратка за чужбина”, на която всички се смяха с глас. Тази невероятна сценка беше последвана от Габи, която изрецитира стихотворение за приятелството.

На фона на театралния декор, сценичните си възможности показаха Габи и Дианка, като изиграха така поучителната басня на Ран Босилек – Лисицата и щъркелът.

Даровити деца си спретнаха Летен концерт 2016

Тази невероятна изява бе последвана от Габи с изпълнението на песента „Music  speak”.

След това невероятно представление Дианка, Габи и Виктория изиграха танца „Chicky”.

От фактите, които прочетоха Евгения и Елена, зрителите научиха много неща като това, че от яйцето на един щраус могат да се направят 14 омлета.

След всички 10 факта, Виктория и Славена ги развеселиха с техния впечетляващ танц „Kimbala”

След него децата се върнаха в миналото като всички участници бяха облечени в носии.
null
Евгения, Ивайла и Славенка играха разложкото хоро, под съпровода на Елена и Габи, които пяха песента ”Гледай ме, гледай”.

Тъй като един от най-малките участници – Влади ще бъде в първи клас, наесен, той изрецитира стихотворение за пръволаците с много трепет и вълнение.

Всички баби понякога ни изнервят, но днес те успяха да се видят отстрани при изиграването на комедията „Бабите” от Елена и Ивайла.

Най-вълнуващата част за всички беше общият народен танц „Два орла се бият”. Всички играха с невероятен хъс.

Концертът е детски, но все пак дядото на най-малката участничка-Ема – Георги, се включи като двамата изпълниха песента „Либе ле”, а Евгения и Елена танцуваха.

Дойде и така дългоочакваната томбола, от която всички бяха развълнувани в очакване на печалбите.

И като завършек всички танцуваха на песента Super hero.