Камера на Живо от Центъра на Разлог

ПГТХТ ”Никола Стойчев” отбеляза своя патронен празник

pgthtpp2016ПГТХТ ”Никола Стойчев”, гр. Разлог, отбеляза своя патронен празник – 115 години от рождението на Никола Стойчев. По този повод в гимназията се проведоха множество мероприятия.

Бе проведена седмица по предприемачество,иновативен лагер в Неврокопска професионална гимназия, гр. Гоце Делчев, участие в инициативата „Мениджър за един ден“ в Общинска администрация, гр. Разлог и ПГТХТ ”Никола Стойчев” под ръководството на госпожа Горица Власева,посещение на Районен съд, гр. Разлог и ВСС под ръководството на госпожа Анета Тумбева и волейболно състезание по двойки под ръководството на Иван Цинзов и Николай Фарфаров.

Бе изработен кът с фотоизложба „Из живота на училището“ и фотоматериали за Никола Стойчев, изложба по проект „Твоя час” с ученици от 9”а” и 10”а” клас с ръководител инж. Катя Попова.

По случай патронния празник ученици от 9”в”, 10”в” и 11”в” клас – участници в клуб ”Млад кулинар” по програма „Твоя час” с ръководител инж. Мария Кузманова направиха представителна изява като показаха началните си умения за приготвяне на различни асортименти, подходящи за фирмено парти.


Празникът бе отбелязан тържествено. Празненството бе уважено от директори на училища, от бивши учители на гимназията и наследници на Никола Стойчев.

Поздрав към всички отправи и директорът на гимназията Галина Адамова. Тя връчи награди и грамоти на изявени ученици ,взели участие в мероприятията по повод 115-годишнината от патрона на гимназията.

За доброто настроение на всички се погрижиха възпитаници от гимназията, които показаха танцови умения и завидни певчески заложби.

Поздравления за страхотното представяне на всички участници. Честит празник!