Камера на Живо от Центъра на Разлог

Петима пострадаха при тежката катастрофа край Разлог. Възстановено е движението в района на инцидента (ОБЗОР)

Възстановено е движението по път II-19 Симитли – Разлог в участъка на околовръстното шосе край град Разлог, информира Агенция „Пътна инфраструктура“.

Тежка катастрофа затвори за часове околовръстния път на Разлог. Удариха се две леки коли и товарен автомобил. Инцидентът стана към 16.40 часа на втората отбивка преди града.Три линейки влетяха, с вой на сирени, в града, откъм разклона за Благоевград. Вследствие на сблъсъка автомобилите – „Ягуар“ и „Рено Меган“, бяха смачкани до неузнаваемост.

Първоначално е получена информация за двама загинали на място при жестокия удар. „Оказа се, че това не е така. Всички ранени, общо петима души, са извадени живи. Те са транспортирани с линейки към болницата в Разлог. Трима от тях са били с тежки травми”, казаха от РД ПБЗН.
Пожарникари бяха на мястото на инцидента, режеха ламарини, за да извадят пострадалите. Двама от тях бяха изхвърлени от автомобилите.

Полицаи регулираха движението, което беше отбито през град Разлог, докато завърши огледът и се освободи пътният участък от катастрофиралите автомобили.