Камера на Живо от Центъра на Разлог

Пламен Мицански и Христо Божиков спечелиха купата на Lavazza в Пирин Голф и Кънтри Клуб

DSC_0668На 11 Юни 2016г., за 6-та поредна година, една от най-разпространените марки кафе в света – Lavazza, организира голф турнир за любителите на голфа. Спонсорите задоволиха и най-претенциозния вкус на познавачите на кафената напитка.

В слънчевия съботен ден, 40 голф участника се състезаваха във формат индивидуален  стейбълфорд, разделени в две дивизии, които играха корс  Б, съчетание от голф игрищата Ян Уузнам и Пирин Пайн. Екипа на Lavazza през целият ден подпомагаше играта на голфърите с ароматното си кафе. Всеки гост на Клуб Хаус също имаше възможност да се докосне и да изпие чаша кафе Lavazza.


Бранд мениджърът на Lavazza за България, Роза Антонова пожела на играчите приятен ден с много първокласно кафе, за по-добра игра.

DSC_0471В дивизия А, с хендикап до 18,4, на първо място в класирането се нареди член на голф клуба – Пламен Мицански, с 35 нетни стейбълфорд точки. На второ място, с 32 нетни стейбълфорд точки,  се класира Владимир Михайлов.  Третото място, отново с 32 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап, се нареди възпитаникът на детската школа на Пирин Голф и Кънтри Клуб – Борислав Крачанов.

В дивизия Б, на първо място се класира отново член на голф клуба, Христо Божиков с 35 нетни стейбълфорд точки. На второ място с 31 нетни стейбълфорд точки се класира Ивайло Филипов., следван от Пламен Тянков с 31 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап.

DSC_0485Специалната награда за Най – близо до дупката спечели собственик на имот в голф комплекса – Борслав Павлов на 6-та дупка с 0,97см.

Другата специална награда за Най – дълъг удар на 9-та дупка спечели Спас Ненов.

Наградите, които Lavazza беше приготвила за победителите – колекционерски  комплекти с чаши за кафе и капучино, връчи Роза Антонова ,която отново благодари на голфърите за тяхното участие и ги подкани да продължават да правят постижения .