Камера на Живо от Центъра на Разлог

„Пирин“ загуби злощастно от македонци

Отборът на Пирин Разлог загуби с 0:1 от елитния маkедонски Победа Прилеп в контролна футболна среща играна на градския стадион в Разлог.

Загубата е меко казана несправедлива след като момчетата на Христо Джоджов имаха предимство през целия мач. Те удариха  и две греди чрез Александров и Красимир Шапкарев. А осем минути преди края на срещата допуснаха и нелеп гол, дело на Бурхан Мустафов. Това бе и втора поредна загуба за Пирин, след като преди три дни те отстъпиха с 1:2 и на Септември София.

От обявите:
Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353
Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+ Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

null
Победа за втора поредна година е на подготвителен лагер в Пиринския край. На 21-ви юли в събота отборът от Прилеп ще гостува и на Пирин Благоевград за официалното представяне на орлетата.

Източник pirinsport.com